Workshops

Tijdens het trouwevent zijn er verschillende workshops te volgen, hieronder de workshops die je kunt volgen tijdens Trouwevent Trouwens. De workshops duren ongeveer 30-45 minuten.

Creëer jouw eigen  perfecte bruiloft

Krijg tips en tricks voor de planning naar/ en op jullie bruiloft van Weddingplanner Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag. Ook krijgen jullie de kans vragen te stellen over zaken waar jullie tegen aanlopen. Daarnaast mag je een moodboard maken van jullie bruiloft met gebruik van tijdschriften, linten, hout, tape, stoffen en overige toffe materialen. Reserveer vast je plek, vol=vol.

Tijdstip: 14.00 uur

Hoe maak je de ceremonie persoonlijk?

Veel bruidsparen weten niet wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij een trouwceremonie. Ze gaan uit van de standaard terwijl dit zoveel mooier en persoonlijker kan. De setting, (live)muziek, geloften en rituelen, betrokkenheid van familie/vrienden, overleden dierbaren of huisdieren. Anja van Dalen, van Sprekend Anja,  vertelt jullie alles hoe je de trouwceremonie bijzonder, uniek en persoonlijk gemaakt kan worden met jullie als stralend middelpunt! Reserveer vast je plek, vol=vol.

Tijdstip: 11.00 uur

Alle ins and outs over bruidsfotografie

Foto’s van jullie bruiloft zijn vaak de meest bekeken foto’s. Niet onbelangrijk om een goede trouwfotograaf uit te kiezen. Maar waar moet je dan op letten?Een trouwdag gaat om beleving en dat is een hele kunst om dat goed vast te leggen. Dat kan alleen wanneer jullie je op je gemak voelen bij een fotograaf. Mandy van der Weerd van Livingcolours fotografie vertelt jullie alles hierover. Reserveer vast je plek, vol=vol.

Tijdstip: 15.30 uur