Workshops

Tijdens het trouwevent zijn er verschillende workshops te volgen, hieronder de workshops die je kunt volgen tijdens Trouwevent Trouwens. De workshops duren ongeveer 30-45 minuten.

Creëer jouw eigen  perfecte bruiloft

Krijg tips en tricks voor de planning naar/ en op jullie bruiloft van Weddingplanner Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag. Ook krijgen jullie de kans vragen te stellen over zaken waar jullie tegen aanlopen. Daarnaast mag je een moodboard maken van jullie bruiloft met gebruik van tijdschriften, linten, hout, tape, stoffen en overige toffe materialen. Reserveer vast je plek, vol=vol.

 

Tijdstip: 14.00 uur

Hoe maak je de ceremonie persoonlijk?

Veel bruidsparen weten niet wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij een trouwceremonie. Ze gaan uit van de standaard terwijl dit zoveel mooier en persoonlijker kan. Ceremoniespreker en zangeres Judith Konings, van Judith Konings Trouwt, neemt je mee in de wereld van de trouwceremonie, (live)muziek en geloften. Ze vertelt jullie alles over hoe je jullie bruiloft bijzonder, uniek en vooral heel persoonlijk maakt. Een bruiloft die ademt wie jullie zijn. Reserveer vast je plek, vol=vol.

Tijdstip: 11.00 uur