Workshops

Tijdens het trouwevent zijn er verschillende workshops te volgen, hieronder de workshops van de eerste editie:

Creëer jouw eigen  perfecte bruiloft

Krijg tips en tricks voor de planning naar/ en op jullie bruiloft van Weddingplanner Nicole Bredewold van Onbezorgde Trouwdag. Ook krijgen jullie de kans vragen te stellen over zaken waar jullie tegen aanlopen. Daarnaast mag je een moodboard maken van jullie bruiloft met gebruik van tijdschriften, linten, hout, tape, stoffen en overige toffe materialen.

 

Speciaal voor de bruidegom, een rumproeverij

En natuurlijk mag ook de bruid aanschuiven als zij dat wil. Je ziet steeds vaker dat tijdens de borreltijd er een mannenhoekje wordt ingericht, met sigaren en lekkere sterke drank om rustig van te genieten samen met je vrienden. Wat ook leuk is om een proeverij te doen en je te laten informeren door een expert. Ron Perla kan je alles vertellen over de authentieke Cubaanse smaak, geur en de cultuur die er achter schuil gaat.

Hoe maak je de ceremonie persoonlijk?

Veel bruidsparen weten niet wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij een trouwceremonie. Ze gaan uit van de standaard terwijl dit zoveel mooier en persoonlijker kan. De setting, (live)muziek, geloften en rituelen, betrokkenheid van familie/vrienden, overleden dierbaren of huisdieren. Een Babs vertelt jullie alles hoe je de trouwceremonie bijzonder, uniek en persoonlijk gemaakt kan worden met jullie als stralend middelpunt! 

Alle ins and outs over bruidsfotografie

Foto’s van jullie bruiloft zijn vaak de meest bekeken foto’s. Niet onbelangrijk om een goede trouwfotograaf uit te kiezen. Maar waar moet je dan op letten?Een trouwdag gaat om beleving en dat is een hele kunst om dat goed vast te leggen. Dat kan alleen wanneer jullie je op je gemak voelen bij een fotograaf. Mandy van der Weerd van Livingcolours fotografie vertelt jullie alles hierover.

Jullie droomtaart

Wat komt er allemaal kijken bij het uitzoeken van jullie droomtaart. Wat zijn de mogelijkheden? Denk aan de vorm, de lagen, de stijl van de bruidstaart maar zeker ook de smaak. Stel gerust je vragen en krijg de beste tips van een expert.